Notice the Difference!

Start je meeting met een check in!

Je kent het wel: je holt van vergadering naar vergadering. Je vergadering start want iedereen is aanwezig…
maar ben je er ook echt?

Hoe graag je het ook wilt, je hoofd zit nog vol met allerlei zaken, behalve datgene wat er hier en nu op de agenda staat.
Hoe goed je agendabeheer en timekeeping tijdens een vergadering ook zijn, er wordt nog steeds kostbare tijd verloren doordat deelnemers niet voluit op de vergadering aanwezig zijn.

Daar biedt de check-in een oplossing voor.
Dat proces bieden wij jou graag aan als kadootje. Door op de volgende link te klikken, kan je het proces downloaden: Check-in proces

  • Omdat we uit ervaring weten dat een vergadering zoveel efficiënter verloopt als iedereen vanuit volle aanwezigheid bijdraagt.
  • Omdat het zoveel leuker is echt met je collega’s contact te hebben en te werken vanuit verbinding.
  • Omdat je het verschil echt zal merken (heb je ’m…?).

Wij bij Notice the Difference! denken alvast hard na over leuke check-in vragen voor onze meetings intern en met klanten.

Masterclass

Herontdek de Kracht van Teamwerk

Een zelflerende Masterclass voor leiders en HR-Professionals.

Aankomende 31 mei nemen we je mee op een unieke reis naar de kern van effectieve teamdynamiek. Onze speciaal ontworpen masterclass, “Teams On Track“, is jouw sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van jouw team, waardoor je niet alleen de uitdagingen van vandaag aanpakt maar ook een fundament legt voor blijvende verandering.

Ben jij klaar om impact te hebben? Klaar om het verschil te maken?