Notice the Difference!
Nadja coacht Elke

samen sterk

Partnerships

We geloven in sterke, echte en hechte partnerships. Niet zomaar een keertje samenwerken.
Wél voor elkaar kiezen: verbonden in waarden, overtuigingen, wensen en dromen. 

Dan wordt samenwerken moeiteloos en loopt alles als vanzelfsprekend.

Met deze mensen gaan we grotere projecten aan
en zetten hun specifieke expertise in voor een breder programma op maat.

 

Dr. Annemieken Van Reepingen

Annemieken is bijzonder complementair aan ons team. Als huisarts en psychologe leidt ze als sinds 1996 haar een eigen praktijk en daarenboven is ze een van de grondleggers van de paardencoaching in België. Vanuit die diverse domeinen versterkte ze haar ervaring op vlak van coaching, therapie en geneeskunde, in het bijzonder op het vlak van preventie en behandeling van burn-out en leiderschapsontwikkeling met de paarden.  

Samen met Nadja schreef ze het boek ‘Komt een paard in de boardroom’ en ook deze co-creatie liep als een trein.

Sabine Clappaert

Sabine heeft meer dan twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven als leider van teams in internationale matrixorganisaties. Als coach ondersteunt ze klanten in de farma/biotech-, auto-, energie-, industriële en financiële dienstverleningssector in EMEA, Noord- en Zuid-Amerika en Azië.  Als kind groeide Sabine op in Zuid Afrika tijdens de apartheidsjaren.  

We werken graag met haar samen omdat ze een kei is in het sturen van verandering in complexe bedrijfsomgevingen en omdat ze vlot wisselt tussen de petten van consultant, coach en teamcoach.

Kris Vanhoof

Ook Kris combineert een technische achtergrond en ruim 20 jaar managementervaring in internationale bedrijven met groepen uit diverse culturen (Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Afrika en Europa) met een speciale passie voor leiderschapsontwikkeling. Als executive en team coach, begeleidt Kris leiders, managers en specialisten in hun transformatie naar natuurlijk en synergetisch leiderschap

Verder is Kris trainer van enkele ICF-gecertificeerde opleidingsprogramma’s in coaching, team coaching en systemisch coachen. 

Tim de Nordwall

Tim is een gedreven en bedreven workshop facilitator en team coaching.  Vanuit zijn rol als (interim) Learning & Development (L&D) manager binnen diverse internationale bedrijven en sectoren, denkt Tim onmiddellijk mee met de organisatie. Vanuit zijn ervaring weet hij de juiste vragen te stellen om snel naar de essentie te komen en een gepaste aanpak voor te stellen, net als in moment mee te bewegen met de noden van de groep/team en flexibel in te zetten wat nodig is om hen van A naar B te brengen.  

Hij ontwikkelde een bijzondere specialisatie in internationale samenwerking en culturele verschillen.
Tim is van origine Engeltalig maar spreekt even vlot Nederlands als Frans.

Jan Vlamynck

Als zaakvoerder van Kabinet Advies begeleidt Jan als tactisch adviseur al jaren verschillende steden en gemeenten en enkele scholengroepen in Vlaanderen. Jan ontwikkelde het zandloper kwaliteitssysteem waarbij hij organisaties snel en efficiënt naar een tactische goalsetting begeleidt.

Binnen Climbing Tops combineert Jan zijn competenties en jarenlange ervaring in management- en leiderschapscoaching, reisbegeleiding en als begenadigd klimmer in het wielrennen in één concept; hij neemt leiders van diverse organisaties mee op fiets challenges in binnen- en buitenland en slaat zo, samen met Elke de brug naar hun leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei.