Overtuig(en)de partnerships

We geloven in sterke, echte en hechte partnerships. Niet zomaar een keertje samenwerken. Wél voor elkaar kiezen: verbonden in waarden, overtuigingen, wensen en dromen. We geloven immers dat de toekomst veelbelovend is voor wie zich verbindt in netwerken die ieders sterktes stimuleren. Zelf zijn we daar trouwens ook een mooi voorbeeld van.

Met deze partners komen we trots naar buiten:

Als Notice the Difference! bouwen we graag duurzame samenwerkingen met mensen en organisaties die een bijzondere expertise en ervaring toevoegen aan ons palet van leiderschapsontwikkeling.  Bij Kivik vonden we precies die expertise in Dr. Annemieken Van Reepingen als het gaat om welzijn op het werk, stress- en burn-out preventie,  behandeling en reïntegratie en op het vlak van coaching met de hulp van paarden.

Annemieken is praktiserend huisarts, klinisch psychologe en internationaal erkende paardencoach.  Ze werkte in diverse omgevingen binnen de gezondheidszorg en beschikt over ruim 30 jaar ervaring op vlak van coaching, therapie en geneeskunde.  Met haar frisse kijk en out of the box denken, brengt ze jou en je team, samen met de hulp van haar kudde van 5, een totaal nieuw en inspirerend perspectief.  Authentiek leiderschap is haar rode draad door alles.  Mensen begeleiden en helpen groeien in dat leiderschap, in hun eigen leven en voor anderen is de essentie van haar dagelijks werk.

Annemieken staat ook voor Horse Dream Belgium, de Belgische divisie van het internationaal coachingbedrijf Horse Dream, en is de Belgische vertegenwoordiger in EAHAE International (Association for Horse Assisted Education international).  Ze is gerenommeerd lid en trainer binnen deze organisatie.  Ze leidt tevens al jaren mensen op tot paardencoach. In 2016 publiceerde ze een eerste boek onder de titel “Jouw Paardenkracht”.

Samen schreven Nadja Talpaert en Dr. Annemieken Van Reepingen het boek ‘Komt een paard in de boardroom – wat paarden kunnen vertellen over leiderschap’, Lannoo Campus, 2020. In dit boek delen paarden hun bijzonder krachtige formule om als leider te floreren en te groeien, zowel in je persoonlijke als je professionele leven. Aan de hand van  anekdotische voorbeelden van leiders uit het bedrijfsleven en de non-profitsector, vertellen de paarden hoe zij het leiderschap van mensen ervaren.

Download gratis het eerste hoofdstuk of bestel jouw exemplaar op www.komteenpaardindeboardroom.be