Notice the Difference!
Elke Van Hoorweghe en Nadja Talpaert

aanbod

Duurzame resultaten

Stijgende omzet, marge, groei, snelheid, complexiteit, flexibiliteit, concurrentiedruk, innovatie, prestatie, digitalisatie, disruptie…
Allemaal dominante thema’s waarmee je organisatie te dealen heeft. Alleen, ze verhogen tegelijkertijd enorm de druk op medewerkers, leidinggevenden en organisatie.

Hoe neem je hen mee in de snelheid, in de diepgang, in de nieuwe mindset, cultuur en vaardigheden? Hoe laat je dat jouw organisatie en mensen op future proof wijze meegroeien?

Dat is de specialiteit van Notice the Difference! Wij dragen positief bij aan de bottom line van bedrijven door hun leiders en medewerkers te laten groeien om blijvend het verschil te maken in de toekomst. We doen dit op meerdere manieren:
Door leaderschip essentials 3.0 aan te leren, executive en leadership coaching, de leider mét zijn team te boosten, het constante stimuleren van de groeimindset, intervisies en het leren van en met elkaar.

Breng opnieuw zuurstof in je organisatie zodat jullie hoge toppen scheren in de toekomst.

 

Executive & Leadership Coaching

Notice the Difference! zet leiders en experten in hun kracht door een intensieve en individuele 1-op-1-begeleiding. Dit met de nodige diepgang in zelfontdekking, mind shifts, (oude) patroon doorbreken, transformatie naar de waarachtige leider die ze willen zijn; voor zichzelf, voor hun team en voor de organisatie.
We scheppen een veilige leeromgeving zodat ze uit hun comfortzone kunnen treden en groeien. We nemen bij voorkeur letterlijk en figuurlijk afstand van het werk en organiseren de coaching sessies in een rustgevende en inspirerende omgeving.

Leadership Essentials 3.0

Ons Leadership Essentials 3.0 is een uitgepuurd leiderschapstraject waarin de 5 essentiële vaardigheden en mind shift gebundeld zitten, die minimum nodig zijn om een team van specialisten en experten effectief te leiden anno 2025 en beyond. De leidinggevenden worden ondergedompeld in de ervaring, krijgen een mix van geïnduceerd leren, aha-momenten, structuur, mind shifting oefeningen en leren van en met elkaar. We bouwen samen een kader op van vertrouwen en veiligheid en stimuleren zelfreflectie en hoger zelfbewustzijn. Een basistraject of een ‘advanced’ traject leidinggeven wordt steeds uitgewerkt op maat van jouw bedrijfscontext. De leider functioneert nl. binnen een systeem en specifieke context en dat nemen we van in het begin mee. Het is geen theoretisch traject. De theorie wordt op een zo efficiënt mogelijke manier gebundeld gegeven en in elke module gaan de deelnemers er concreet mee aan de slag. Bij sommige leersessies werken we zelfs met een professionele acteur om de leerervaring nog sterker en beklijvender te maken.

Leider van jouw team

Notice the Difference! begeleidt kleine en grote teams in groei, verandering, samenwerking en communicatie, dit op alle niveaus in de organisatie, steeds op maat en volledig afgestemd op de context. We boosten het vertrouwen tussen de leider en zijn/haar team, leren de leider zijn team ‘lezen’ en de teamdynamiek positief te beïnvloeden. We faciliteren het vormen van een gedragen gemeenschappelijke toekomstvisie.
We nemen ook steeds de systeemdynamiek mee, want er zijn veel patronen die je niet ziet maar wel voelt en in kaart kan brengen. We zoeken de verstrikkingen en herstellen de productieve flow. We bestendigen dit doorheen de tijd door het team tools & structuur te geven om deze positieve dynamiek zelf verder te stimuleren.

Intervisiecoaching

Met intervisiecoaching reiken we organisaties een laagdrempelige aanpak om te leren van en met elkaar vanuit de eigen realiteit. Medewerkers, leidinggevenden en directie krijgen handvaten om op een andere manier naar werk-gerelateerde problematieken te kijken, elkaar te bevragen en te adviseren. Dit leidt tot steeds meer autonomie, zelfbewustzijn en zelfsturing. En zo draagt Intervisiecoaching ook bij tot het stimuleren van de lerende organisatie en tot het creëren van een coaching cultuur binnen je bedrijf.

Masterclass

Herontdek de Kracht van Teamwerk

Een zelflerende Masterclass voor leiders en HR-Professionals.

Aankomende 31 mei nemen we je mee op een unieke reis naar de kern van effectieve teamdynamiek. Onze speciaal ontworpen masterclass, “Teams On Track“, is jouw sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van jouw team, waardoor je niet alleen de uitdagingen van vandaag aanpakt maar ook een fundament legt voor blijvende verandering.

Ben jij klaar om impact te hebben? Klaar om het verschil te maken?