Overzicht van onze expertises


Leadership Essentials

Verwacht je van jouw leidinggevenden en managers dat ze de juiste competenties hebben om effectief en efficiënt te zijn, resultaatsgericht en emotioneel betrokken, communicatief, transparant, begripvol, zelfzeker, motiverend en waarderend? Het spectrum aan vaardigheden om op een succesvolle en inspirerende manier mensen en teams te leiden, is zeer breed en tegelijk zeer delicaat.


Coaching

Krijg je soms feedback over de manier waarop je functioneert in je rol als expert of als leidinggevende binnen de organisatie? Het kan gaan om een geleerde vaardigheid die je nog niet in de praktijk brengt of om het aanscherpen van interpersoonlijke vaardigheden die de invulling van je rol ten goede zouden komen.  Dan kan het goed zijn om jouw persoonlijke drijfveren en overtuigingen daar rond helder te krijgen en bij te stellen waar opportuun.

Naast het begeleiden van executives en c-level managers in hun groeiproces en het intensief begeleiden van leidinggevenden zet Notice the Difference! zich ook in als sparringpartner voor startende én bedreven coaches.


IntervisieCoaching

Merk je dat je soms vastloopt in concrete cases op de werkvloer terwijl je meent al ‘alles’ te hebben geprobeerd?  Vermoedelijk kunnen collega’s in gelijkaardige rollen of vergelijkbare problematieken verheldering in jouw proces brengen en inspiratie voor het anders aanpakken van jouw praktijkcase dankzij een gerichte en geleide manier van vraagstelling in een veilig kader.