Notice the Difference!
Nadja en Elke aan tafel

on your way to the next level

Coaching voor
leiders en experten

Nadja & Elke aan tafel voor coaching

Leadership

 

Executive

 

Horse assisted

 

Executive & Leadership

Heb je als executives en c-level managers nood aan een neutraal maar challenging klankbord in je persoonlijke en strategisch groeiproces?
Krijg je soms feedback over de manier waarop je functioneert?
Het kan gaan om een geleerde vaardigheid die je nog niet in de praktijk brengt of om het aanscherpen van interpersoonlijke vaardigheden die de invulling van je rol ten goede zouden komen.

Dan kan het goed zijn om jouw persoonlijke drijfveren en overtuigingen daar rond helder te krijgen en bij te stellen waar opportuun. Het kan zijn dat je een verbeterde versie van je ware zelf wil worden.

Als executive en c-level manager begeleiden we je in je persoonlijke en professionele proces en zetten daarbij vol in op moeiteloos, duurzaam en effectief leiderschap.

Je krijgt hier een eerlijke en respectvolle spiegel. We richten een kritische en tegelijk warme blik op jezelf als professional en als persoon, maken een balans op van je persoonlijke kwaliteiten en blokkades. Van daaruit stippelen we samen een groeipad uit om je bewustzijn te verruimen door terug te grijpen naar je eigen essentie en je sterker te verbinden met je innerlijk kompas.

 

We zetten leidinggevenden (terug) in hun kracht door een intensieve en individuele 1-op-1-begeleiding.

Op basis van vooraf geformuleerde ontwikkelingsdoelstellingen, die we in overleg samen vastleggen, gaan we aan de slag. We benaderen deze samen oordeelloos en vanuit een gepaste nieuwsgierigheid en lichtheid, leggen we de oorzaak bloot en werken een actieplan uit voor een ander resultaat.
Letterlijk en figuurlijk nemen we afstand van het werk, steeds in een rustgevende en inspirerende omgeving en nodigen je uit tot introspectie en actiegerichtheid.

 

Samen met haar partner Kivik website nodigt Nadja individuen en teams uit om hun leiderschap of samenwerking te toetsen aan het leiden van een paard of kudde. Een paard is daar de ideale spiegel voor omdat doeltreffend leiderschap net is wat zij zoeken om te ‘overleven’ als prooi-/vluchtdier.

Je krijgt er instant feedback over wat (niet) werkt. Je kan oordeelloos experimenteren met alternatief gedrag en onmiddellijk testen waar dat je brengt en wat het van je vergt.

In het verleden liet menig wereldleider zich leiden door zijn paard; Alexander de Grote, Boeddha, Georges Washington, Ronald Reagan, … en jij?