Executive coaching

Het startpunt?

We richten een kritische maar liefdevolle blik op jezelf als professional en als persoon, maken een balans op van je persoonlijke kwaliteiten en blokkades en stippelen samen een groeipad uit om je bewustzijn te verruimen door terug te grijpen naar de eigen essentie. Vanuit een relatie gebaseerd op intensiteit en vertrouwen creëren we de noodzakelijke veiligheid om reflectie over persoonlijke ervaringen en uitdagingen te stimuleren en zo gedragsverandering te activeren. Duurzaam leiderschap vertrekt vanuit de gerichte reflectie rond je diepste eigenheid. Enkel vanuit deze kennis kan bewust handelen ontstaan.

Because …

You will notice the difference

  • Executive coaching richt zich op c-level medewerkers en directieleden.
  • Een kennismakingsgesprek gaat vooraf aan het coachingtraject. Zo wordt nagegaan of er een klik is tussen coach en coachee.
  • Een coachingtraject op executive level is altijd op maat: in overleg wordt bepaald wanneer de coachee zelfstandig verder kan met de opgedane inzichten.
  • We verzekeren discretie en creëren een ‘veilige’ omgeving voor de coachee zodat hij of zij kan leren vanuit zelfsturing en persoonlijke groei
  • We volgen de deontologische code van ICF

Wat onze klanten vertellen