Notice the Difference!

GRATIS videolezing over intervisiecoaching: de lerende organisatie in praktijk

Creëer een leercultuur die écht werkt! Ervaar de kracht van een lerend empowered netwerk binnen jouw organisatie.

In de nieuwe wereld van werk zijn zelfredzame teams en medewerkers steeds belangrijker. Agile organisaties drijven op medewerkers die zich blijven ontwikkelen en afwisselend de rol van uitdager, coach en creator opnemen vanuit een sterk empowered leiderschap en netwerk.

IntervisieCoaching draagt wezenlijk bij tot het creëren van deze lerende organisatiecultuur. IntervisieCoaching biedt een vernieuwende en effectieve vorm van ontwikkeling die het leervermogen van je medewerkers, teams en bijgevolg organisatie stimuleert. Het is een inspirerende en beproefde ontwikkelingsmethode die ingezet wordt binnen bedrijven, zorg, overheid en onderwijs, tot zelfs in militaire kringen.

IntervisieCoaching gaat over professioneel ondersteunen, vragen stellen, analyseren en adviseren. Deze methodiek biedt een laagdrempelige en systematische aanpak van situaties binnen het werkveld, gericht op concrete oplossingen. Door het hanteren van een juiste open vraagstelling, analyse en advisering, werken we aan de oplossing van professionele vraagstukken, werkproblemen, interne veranderingen, werkdruk, leervragen en persoonlijke ontwikkeling.

In onze GRATIS videolezing krijg je in 20 minuten inzicht het kader, de voorwaarden, voordelen, tegenindicaties, implementatie en het resultaat van Intervisiecoaching.
Een boeiende introductie in de materie.

Klik HIER door naar onze online leadership Academy om deze GRATIS te bekijken. Hieronder alvast een kort fragment.

Geïnteresseerd in een diepgaand introductie in intervisiecoaching? Klik dan door naar DEZE online training van 1 uur.

 

Masterclass

Herontdek de Kracht van Teamwerk

Een zelflerende Masterclass voor leiders en HR-Professionals.

Aankomende 31 mei nemen we je mee op een unieke reis naar de kern van effectieve teamdynamiek. Onze speciaal ontworpen masterclass, “Teams On Track“, is jouw sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van jouw team, waardoor je niet alleen de uitdagingen van vandaag aanpakt maar ook een fundament legt voor blijvende verandering.

Ben jij klaar om impact te hebben? Klaar om het verschil te maken?