Notice the Difference!
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Open opleiding tot intervisiecoach (VOLZET!)

maart 11 @ 9:00 am - april 15 @ 5:00 pm

Evi Van Gestel, Elke Van Hooreweghe en Nadja Talpaert

In partnerschap met HRD Academy geven wij de 3-daagse open opleiding tot Intervisiecoach. Deze opleiding is gericht aan interne en externe trainers, coaches, consultants, leidinggevenden, managers, HR(D) managers en iedereen die intervisiegroepen wil leren begeleiden en intervisie wil leren inzetten als ontwikkelingsinstrument. Je hoeft geen specifieke ervaring in je rugzak te hebben.

Het is vooral een praktische opleiding waar we na een duidelijke kaderzetting, heldere procesduiding, specificatie van rollen en verantwoordelijkheden en wat principes van teamdynamiek vooral duiken in de ervaring, waarbij elke deelnemer aan de opleiding de kans krijgt de rol van intervisiecoach én case inbrenger op te nemen, steeds met wisselende intervisiewerkvormen.

Na succesvolle beëindiging van deze opleiding ben je gecertifieerd intervisiecoach. Onze opleiding is erkend door de International Coaching Federation (ICF) en geeft recht op 24 Continuing Coach Education Units; 17 CCEU’s in Core Competenties en 7 CCEU’s in Resource Development.

Voor data, locaties en inschrijving verwijzen we graag naar de site van HRD Academy.

Details

Begin:
maart 11 @ 9:00 am
Einde:
april 15 @ 5:00 pm
Event categorie:
Website:
https://www.hrdacademy.be/nl/opleidingen/1257/coach-opleiding/opleiding-tot-intervisiecoach

Organisator

HRD Academy
Telefoon
+32 9 336 31 64
E-mail
info@hrdacademy.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Het Leerklooster
Kloosterstraat 29
Beervelde, Oost-Vlaanderen 9080 België
+ Google Maps

Masterclass

Herontdek de Kracht van Teamwerk

Een zelflerende Masterclass voor leiders en HR-Professionals.

Aankomende 31 mei nemen we je mee op een unieke reis naar de kern van effectieve teamdynamiek. Onze speciaal ontworpen masterclass, “Teams On Track“, is jouw sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van jouw team, waardoor je niet alleen de uitdagingen van vandaag aanpakt maar ook een fundament legt voor blijvende verandering.

Ben jij klaar om impact te hebben? Klaar om het verschil te maken?