Notice the Difference!
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

The Catalyst Leadership C.O.D.E – Connectie & Omgeving

mei 13 @ 10:00 am - mei 14 @ 5:00 pm

€1500

Sommige leidinggevenden verwaarlozen zichzelf en negeren hun eigen noden ten voordele van die van anderen en hun organisatie. Ze worden geleefd door hun agenda, stellen onvoldoende eigen grenzen en krijgen daardoor niet het respect dat ze verdienen van anderen.  Hun behoeften worden niet gezien, niet gehoord. Dit is uiteraard nefast op langere termijn.

Leiders kunnen zo gefocust zijn, soms ook geïsoleerd door hun positie, dat ze het contact verliezen met de basis en de bredere context. Ze raken the bigger picture kwijt of verbinden nog onvoldoende met andere departementen of zelfs met hun eigen team met als risico dat ze belangrijke signalen uit de omgeving missen, ook mogelijke bedreigingen en opportuniteiten missen, waardoor de slaagkansen en productiviteit afnemen.

In deze eerste module gaan we aan de slag met de eerste 2 elementen van onze Catalyst Leadership C.O.D.E.

Met ons ‘Ontdek je B.E.S.T.E zelf systeem’ ervaar je hoe je in je kracht kan blijven staan, volledig geconnecteerd met wie je bent, en hoe je anderen kan leiden vanuit die krachtige positie.

In ons C.L.E.A.N. Communication System geven we efficiënte methodieken om je de vinger aan de pols te houden van jouw team en organisatie, maar ook van wat nog speelt rondom.  Het zal je toelaten om meer en beter voor jezelf te blijven zorgen en zo dag in, dag uit je gelukkiger te voelen.

Details

Begin:
mei 13 @ 10:00 am
Einde:
mei 14 @ 5:00 pm
Kost:
€1500
Event categorie:
Event Tags:
, , , , , , ,
Website:
https://www.kivik.eu/interesse

Organisator

Kivik
E-mail
annemieken@kivik.eu
Bekijk Organisator website

Locatie

Kivik
Veldstraat 42
Burst (Erpe-Mere), Oost-Vlaanderen 9420 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0) 496 108 330
Bekijk Locatie website

Masterclass

Herontdek de Kracht van Teamwerk

Een zelflerende Masterclass voor leiders en HR-Professionals.

Aankomende 31 mei nemen we je mee op een unieke reis naar de kern van effectieve teamdynamiek. Onze speciaal ontworpen masterclass, “Teams On Track“, is jouw sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van jouw team, waardoor je niet alleen de uitdagingen van vandaag aanpakt maar ook een fundament legt voor blijvende verandering.

Ben jij klaar om impact te hebben? Klaar om het verschil te maken?