Notice the Difference!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paardencoaching voor leiders

oktober 2 @ 9:30 am - oktober 3 @ 5:00 pm

Annemieken Van Reepingen en Nadja Talpaert

Ontdek de 5 posities van de excellente leider dankzij de interactie met paarden

Paarden zijn experts in leiderschap. Ze overleven al miljoenen jaren langer dan wij, mensen, op een succesvolle manier in team. In deze opleiding delen paarden hun bijzonder krachtige formule om als leider te floreren en te groeien, zowel in je persoonlijke – als je professionele leven. De paarden geven je duidelijke en werkbare feedback over hoe zij jouw leiderschap ervaren, wat werkt en wat niet werkt. Samen met dr. Annemieken van Reepingen vertaalt Nadja Talpaert deze inzichten naar jouw leven en werk.

Ben jij leidinggevende ongeacht je niveau in de organisatie en ben je zoekende naar meer balans en impact? Ben je nieuwsgierig naar wat je van paarden kan leren op het vlak van leiderschap? Dan is dit misschien wel wat je zoekt!

Tijdens deze workshop ga je in interactie met de paarden in een hands-on setting waardoor het geleerde onmiddellijk praktisch toepasbaar is in jouw eigen situatie/context. Onze klemtoon ligt hoofdzakelijk op het oefenen met de paarden. Je leert van en met de paarden, van je trainer(s) als vertaler(s) en van je collega deelnemers. We houden daarom ook de groepen bewust klein (tussen 5 à 10 deelnemers). Er is geen voorkennis vereist en een lichte angst van paarden is ook geen bezwaar.

Inschrijven doe je op de site van HRD Academy!

Gegevens

Begin:
oktober 2 @ 9:30 am
Einde:
oktober 3 @ 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hrdacademy.be/nl/opleidingen/13182/opleiding-leidinggeven/versterk-je-leiderschap-met-een-paardenmiddel

Organisator

HRD Academy
Telefoon
+32 9 336 31 64
E-mail
info@hrdacademy.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kivik
Veldstraat 42
Burst (Erpe-Mere), Oost-Vlaanderen 9420 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0) 496 108 330
Bekijk de site van Locatie