Notice the Difference!
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

The Catalyst Leadership C.O.D.E. – Direction & Engagement

juni 10 @ 10:00 am - juni 11 @ 5:00 pm

€1500

We zien regelmatig leidinggevenden zich verliezen in de waan van de dag. Ze gaan volledig op in operationele zaken. Daardoor brengen ze hun dagen door met het blussen van de ene brand na de andere, zonder structurele duurzame oplossingen te bouwen. Daar is nooit tijd of energie voor. Ze werken niet aan hun organisatie, enkel in de organisatie.

Een leider kan een mooie visie hebben, in contact zijn met zichzelf en zijn omgeving, en toch niet vooruit raken. Soms worden projecten opgestart met veel enthousiasme, en na verloop van tijd valt alles stil. Doelen worden niet bereikt, deadlines niet gehaald.

In deze tweede module gaan we aan de slag met de volgende 2 elementen van onze Catalyst Leadership C.O.D.E.

In ‘Your Vision Quest’ gaan we op zoek naar jouw duidelijke visie om van daaruit je leven, team en organisatie blijven leiden in plaats van geleefd te worden. Je zal weer de juiste prioriteiten kunnen stellen, gericht en efficiënt beslissen terwijl je meer tijd overhoudt voor jezelf.

In ‘The Engaged Movement Formula’ ontdek je hoe je jezelf en jouw medewerkers op een inspirerende manier kan in beweging krijgen en houden, flexibel meebewegend met wat komt.

 

Details

Begin:
juni 10 @ 10:00 am
Einde:
juni 11 @ 5:00 pm
Kost:
€1500
Event categorie:
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.kivik.eu/interesse

Organisator

Kivik
E-mail
annemieken@kivik.eu
Bekijk Organisator website

Locatie

Kivik
Veldstraat 42
Burst (Erpe-Mere), Oost-Vlaanderen 9420 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0) 496 108 330
Bekijk Locatie website

Masterclass

Herontdek de Kracht van Teamwerk

Een zelflerende Masterclass voor leiders en HR-Professionals.

Aankomende 31 mei nemen we je mee op een unieke reis naar de kern van effectieve teamdynamiek. Onze speciaal ontworpen masterclass, “Teams On Track“, is jouw sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van jouw team, waardoor je niet alleen de uitdagingen van vandaag aanpakt maar ook een fundament legt voor blijvende verandering.

Ben jij klaar om impact te hebben? Klaar om het verschil te maken?