Welkom in onze zuurstoftank

Welkom in onze zuurstoftank

Op donderdag 16 november verhuizen we voor één dag naar de VOV-beurs voor leren en ontwikkelen. Deze tweejaarlijkse beurs vindt plaats in de Brabanthal in Leuven.

Je kan “de vijf” in levende lijve ontmoeten, met ons sparren over je businessvraag of de uitdagingen die leven in jouw organisatie en ontdekken hoe wij op onze unieke wijze zuurstof kunnen brengen in jouw organisatie.

We dagen je misschien wel uit om echte behoefte achter de vraag te onthullen… Welk effect hoop je echt te bereiken? Wanneer zal de interventie succesvol zijn? Als doorwinterde coaches een kolfje naar onze hand. We nemen die dag, zoals altijd trouwens, de tijd om echt met jou in verbinding te gaan, en laten je proeven van hoe Notice the Difference! toch net anders met jouw vraag aan de slag zou kunnen gaan. Echt Explore-Connect-Act dus!

Ben je al klant bij ons, dan ben je ook van harte welkom. Dat spreekt voor zich!

We beklimmen die dag ook het spreekgestoelte :). Om 14u30 nemen we je mee in onze wereld. In Black Box 2 willen we het gedurende 20′ graag met je hebben over leiderschap vanuit je essentie, een voorwaarde voor toekomstklare organisaties, die buigzaam mee bewegen met de turbulente, complexe en volatiele wereld waarin ze zich bevinden. Met respect voor huidige en toekomstige generaties.  Hoe sta je als leidinggevende echt in je kracht om van daaruit je medewerkers te inspireren? Je kan een ander immers niet motiveren, hoogstens kan je voor je medewerkers de context creëren waarin ze voluit intrinsiek gemotiveerd worden. Tijdens onze keynote willen we je dit niet alleen vertellen, we willen het je vooral laten ervaren. Nieuwsgierig? Kom dan zeker eens langs.