VOV + zuurstof = Notice the Difference!

VOV + zuurstof = Notice the Difference!

Voor het eerst in het bestaan van Notice the Difference! namen we deel aan de VOV-beurs voor leren en ontwikkelen in Leuven. Die vond plaats op donderdag 16 november. Voor het eerst als vijftal live naar buiten komen… Eerlijk… we wisten niet goed wat we ervan konden verwachten. Open minded stapten we dus (erg vroeg) de dag in.

Onze stand zag er, al zeggen we het zelf,  uitnodigend en verwelkomend uit: Désirée had dat geweldig voor mekaar gebracht.

Zuurstof geven aan organisaties: dat mocht je voor één keer zelfs letterlijk nemen. Er zwommen zowaar vissen in onze zuurstoftank. En een aantal tools waarmee we regelmatig aan de slag gaan, werden op ludieke wijze getoond in onze presentatiekast. Die lokte alvast wat vragen uit van nietsvermoedende voorbijgangers. Mooi aanknopingspunt om een warm gesprek te beginnen…

 

 

En warme gesprekken, die waren er: met al dan niet toekomstige  klanten, boeiende collega’s, elkaar…   En wat maakten ze ons blij. Gegarandeerd was het in de buurt van onze stand een paar graden warmer dan elders op de beurs. 🙂 En natuurlijk ontstonden er weer wat ideetjes die we verder gaan uitwerken…

Mooi ook om even tijd te hebben om met bestaande klanten een ander gesprek te mogen hebben : deze keer mochten wij de koffie serveren. Contacten werden versterkt, afspraken om verder te praten werden gemaakt, nieuwe projecten werden besproken, waardevolle feedback en wederzijdse waardering werden gedeeld, … we zijn oprecht dankbaar dat we zo met onze klanten een partnership mogen opbouwen.  Klap op de vuurpijl was de inspiratiesessie die Elke voor haar rekening nam: ze sprak met vuur en bezieling over de systemische bril waarmee wij teaminterventies doen. Voor een meer dan volle black box!

Aan het eind van de dag waren we moe, maar voldaan, zoals het cliché wil. We konden terugblikken op een fijne dag. Tot de volgende keer!