VOV beurs: Welkom in Blackbox 2 om 14u30

VOV beurs: Welkom in Blackbox 2 om 14u30

Volgende week donderdag 16 november nemen we voor het eerste in ons bestaan deel aan de VOV beurs voor leren en ontwikkelen in de Brabanthal in Leuven. Voorwaar een mijlpaal! We ontvangen je dan met heel veel plezier aan onze stand op de VOV beurs. Met een lekker koffietje of theetje bij de hand maken we kennis met elkaar en ontdekken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn er bijna klaar voor. De laatste voorbereidingen worden gemaakt, en we worden alle 5 wat gezond nerveus voor deze ‘eerste keer’.

Elke gaat zelfs nog een stapje verder: zij ontvangt je graag om 14u30 in Black Box 2 om je gedurende 20’ mee te nemen in haar passie: het duiken in de diepere lagen van teams om beperkende en vermogende patronen naar boven te brengen als enige manier om tot duurzame teamontwikkeling en knappe resultaten te komen. Dat is waar wij alle 5 in geloven. En Elke neemt de handschoen op om je gedurende 20′ onder te dompelen in onze overtuigingen.

Waar willen we het met jou over hebben?

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan teamwork en samenwerking. In een realiteit van virtuele teams, transversale teams, cross-functionele teams, zelfsturende teams, etc., is het een steeds grotere uitdaging om goed op elkaar afgestemd te blijven en vlot samen te werken. Iedereen kent de “vijf frustraties van teams” van Lencioni en de klassieke aanpak van vragenlijst, analyse, interventie. Helder, maar het blijft vaak hangen bij bestrijding van symptomen aan de oppervlakte, terwijl aan de werkelijke oorzaak, nl. verstoring & malaise op een diepere laag, voorbij wordt gegaan. Wil je meer leren over de oeroude principes van menselijke samenwerking en teamdynamiek die meer dan ooit gelden in deze snelle, vluchtige, complexe werkwereld van vandaag? Kom dan zeker eens luisteren.

Alvast wat meer lezen over hoe wij kijken naar team coaching? Klik dan hier door.

We kijken er naar uit je volgende week te mogen begroeten.