Evi Van Gestel

Hallo, ik naam is Evi …

en ben een nieuwsgierige duizendpoot die geniet van vernieuwing en punten op de i.

Met mijn brede, operationele bedrijfservaring ondersteun ik Nadja en Elke op diverse vlakken zodat zij zich op hun kerntaken kunnen concentreren.

 

Ik geloof in vriendelijkheid. Bij elke ontmoeting zijn we in de onwetendheid over wat de ander op dat eigenste moment doormaakt. Tot de dag dat we ons in iemands anders schoenen kunnen verplaatsen, is vriendelijkheid het middel tot verbinding, veiligheid en compassie.

Om het met talenten uit te drukken: ik ben een meerwaardezoeker. Door iets wat goed is met aandacht en precisie naar een volgend niveau te tillen, ervaren onze klanten kwaliteit en zorgzaamheid in onze omkaderende communicatie en administratieve afhandelingen.
Verder is klanttevredenheid mijn hoogste prioriteit. Onze klanten zijn de kern en de reden van ons bestaan. Daar gaan we met zorg en dankbaarheid mee om.

 

Liefdevol grenzen aangeven en uitspreken waar mijn behoeften liggen. In een verlangen naar een harmonieus samenwerken overstemt het belang van het collectief soms de eigen innerlijke noden die terecht ook hun aandacht opeisen.