Aanbod in coaching


Leadership coaching

Notice the Difference! zet leidinggevenden in hun kracht door een intensieve en individuele 1-op-1-begeleiding met de nodige diepgang gekoppeld aan de vooropgestelde ontwikkelingsdoelstellingen. Op een nieuwsgierige manier benaderen we relevante thema’s, die in onderling overleg worden vastgelegd, met lichtheid en zonder oordeel. We nemen letterlijk en figuurlijk afstand van het werk en organiseren een 6-tal coachingsessies van om en bij de 2 uur in een rustgevende en inspirerende omgeving.


Executive coaching

Notice the Difference! begeleidt executives en c-level managers in hun groeiproces en zet vol in op authentiek, duurzaam en effectief leiderschap. Executives kiezen voor coaching bij Notice the Difference! omdat ze zo een eerlijk en respectvol klankbord krijgen. We richten een kritische maar liefdevolle blik op jezelf als professional en als persoon, maken een balans op van je persoonlijke kwaliteiten en blokkades en stippelen samen een groeipad uit om je bewustzijn te verruimen door terug te grijpen naar je eigen essentie.


Intervisiecoaching

Notice the Difference! coacht groepen en teams in een veilig kader om on-the-job te leren van en met elkaar. We brengen kleine groepen samen en werken aan de hand van de intervisiemethodiek werkelijke, en bij voorkeur brandend actuele, cases uit waarin medewerkers vast zitten en nodigen de deelnemers zo uit tot meer groei in autonomie en zelfsturing.  Intervisiecoaching zetten we tevens vaak in ter verankering en verdieping van het geleerde na opleiding.

Notice the Difference! werkt…

in vertrouwen, doelgericht en intensief: wat moet er veranderen, hoe kan je daarmee aan de slag, welk effect wil je bekomen en hoe breng je dit in praktijk?

Notice the Difference! biedt…

de noodzakelijke veiligheid en stimulans zowel in de reflectie over persoonlijke ervaringen en uitdagingen als in de gedragsveranderingen zelf.

Notice the Difference! brengt…

versneld vertrouwen in de groep en biedt de nodige structuur voor deelnemers om met de hulp van hun collega’s alternatieve perspectieven te ontginnen die leiden tot concrete actieplannen.


Horse assisted coaching

Notice the Difference! daagt samen met haar partner Kivik individuen en teams uit om hun leiderschap of samenwerking te toetsen aan het leiden van een paard of kudde. Je krijgt er instant feedback over wat werkt en wat niet, kan oordeelloos experimenteren met alternatief gedrag en onmiddellijk testen waar dat je brengt en wat het van je vergt.  In het verleden liet menig wereldleider zich leiden door zijn paard; Alexander de Grote, Boedha, Georges Washington, Ronald Reagan, … en jij?


Mentoring & Supervisie voor coaches

Notice the Difference! biedt zich aan als sparringpartner voor startende én bedreven coaches. Uit eigen ervaring weten we dat je voor je persoonlijke ontwikkeling als coach vaak aangewezen bent op zelfreflectie en de oprechte – maar steeds gekleurde – terugkoppeling van je cliënt. Gestructureerd overleg en advies van een doorwinterde collega-coach die in hetzelfde vak zit en naar dezelfde case kijkt vanuit een andere bril, kunnen je inspireren tot nieuwe invalshoeken.


Opleiding voor coaches

Notice the Difference! leidt onder de noemer IntervisieCoaching al bijna 10 jaar succesvol intervisiecoaches op in België en Nederland.  We doen dit zowel in-company; op maat van jouw bedrijf als in open aanbod via HRD Academy.

Notice the Difference! haalt …

je uit je comfortzone, steeds binnen een veilige leeromgeving en met professionele en internationaal erkende trainers en paardencoaches.

Notice the Difference! zorgt…

dat je als coach kan blijven groeien binnen jouw werkdomein al dan niet met het oog op het behalen van een ICF-certificaat.

Notice the Difference! biedt …

je een sterk en beproefd ICF-erkend programma, goed voor 24 Continuing Coach Education Units; 17 CCEU’s in Core Competenties  en 7 CCEU’s in Resource Development.