Mentor coaching & supervisie voor coaches

Programma: Mentor Coaching & supervisie voor coaches

Notice the Difference! biedt supervisie en mentor coaching aan zowel op individuele basis als in een groep met collega’s. Afhankelijk van het niveau dat je wenst te behalen ga je met één van ons aan de slag.

In samenwerking met Karl Van Hoey (MCC, CTPC) ontwikkelden wij een virtuele opleiding rond ‘Presence is the Essence: making the shift to Mastering Presence’.  Deze internationale opleiding is gericht naar coaches met min. 300u ervaring en focust op het ontwikkelen of versterken van het transformationele aspect in jouw aanwezigheid.  Je gaat aan de slag in een beperkte groep waar diepgang en interactiviteit centraal staan. ICF certificatie is geen noodzaak, maar de opleiding brengt je wel 20 CCEU’s (dossier in aanvraag).  Blijf op de hoogte van de volgende editie en volg onze laatste updates via onze Facebook pagina of vraag meer informatie 

ICF Certificatie

Ben je in volle voorbereiding om je ICF-certificatie (ACC, PCC, MCC) te behalen? Heb je tijdens dit proces nood aan en zin in een ervaren mentor die gerichte feedback geeft rond de keuzes die je, al dan niet bewust, maakt in het coaching proces? Ben je op zoek naar een sparringpartner om verder te kunnen groeien binnen jouw werkdomein als coach?


Wat onze klanten vertellen