Horse Assisted Coaching

Individueel of in team

Notice the Difference! biedt je de mogelijkheid of de doeltreffendheid van jouw individueel leiderschap op het terrein te verfijnen aan de hand van wat werkt en te experimenteren met wat anders kan.  In samenwerking met onze partner Kivik doen we dat net zo voor teams.

Samen schreven Nadja Talpaert en Dr. Annemieken Van Reepingen het boek ‘Komt een paard in de boardroom – wat paarden kunnen vertellen over leiderschap’, Lannoo Campus, 2020. In dit boek delen paarden hun bijzonder krachtige formule om als leider te floreren en te groeien, zowel in je persoonlijke als je professionele leven. Aan de hand van  anekdotische voorbeelden van leiders uit het bedrijfsleven en de non-profitsector, vertellen de paarden hoe zij het leiderschap van mensen ervaren.

Download gratis het eerste hoofdstuk of bestel jouw exemplaar op www.komteenpaardindeboardroom.be Je vindt er tevens het overzicht van ons open opleidingsaanbod rond leiderschap met behulp van paarden.

Kijk even mee hoe Anja Daems van De Madammen op Radio2 door Gin en Annemieken gecoacht werd:

 

Open leiderschapsopleiding

In samenwerking met HRD Academy bieden wij ook de 2-daagse open opleiding aan ‘Versterk je leiderschap met een paardenmiddel’.  Deze opleiding is gericht naar leidinggevenden op verschillende niveaus en in diverse organisaties, die zoekende zijn naar meer balans en impact en die nieuwsgierig zijn naar wat ze van paarden kunnen leren op het vlak van leiderschap.  Er is geen voorkennis vereist en ook een lichte angst van paarden is geen bezwaar. Ontdek meer over het programma en schrijf je hier in.

Wat leer je in deze opleiding?

  • Je leert dankzij de paarden op een krachtige manier leidinggeven, wat in jouw organisatie zal leiden tot enthousiaste en gemotiveerde teamleden
  • Je ontwikkelt jouw persoonlijk en authentiek leiderschap door de interactie met de paarden en de duiding door de collega deelnemers en de trainers
  • Je ontdekt wat er al werkt in jouw leiderschapsstijl en waar het hapert, aan de hand van de spiegel die de paarden jou aanreiken
  • Je gaat individueel aan de slag met jouw leiderschapsuitdagingen zodat je impact als leider groeit
  • Je leert je energie optimaal balanceren zodat je komt tot een duurzaam leiderschap

EAHAE Certificatie

Onze paardencoaches zijn opgeleid in binnen- en buitenland en maken deel uit van het lerend netwerk van de European Association for Horse Assisted Education (EAHAE) en zijn licensed partner van Horsedream.  Zij staan in voor jouw veilige leeromgeving.


Wat onze klanten vertellen