Horse Assisted Coaching

Individueel of in team

Notice the Difference! biedt je de mogelijkheid of de doeltreffendheid van jouw individueel leiderschap op het terrein te verfijnen aan de hand van wat werkt en te experimenteren met wat anders kan.  In samenwerking met onze partner Kivik doen we dat net zo voor teams.

Samen schreven Nadja Talpaert en Dr. Annemieken Van Reepingen het boek ‘Komt een paard in de boardroom – wat paarden kunnen vertellen over leiderschap’, Lannoo Campus, 2020. In dit boek delen paarden hun bijzonder krachtige formule om als leider te floreren en te groeien, zowel in je persoonlijke als je professionele leven. Aan de hand van  anekdotische voorbeelden van leiders uit het bedrijfsleven en de non-profitsector, vertellen de paarden hoe zij het leiderschap van mensen ervaren.

Download gratis het eerste hoofdstuk of bestel jouw exemplaar op www.komteenpaardindeboardroom.be Je vindt er tevens het overzicht van ons opleidingsaanbod rond leiderschap met behulp van paarden.

Kijk even mee hoe Anja Daems van De Madammen op Radio2 door Gin en Annemieken gecoacht werd:

EAHAE Certificatie

Onze paardencoaches zijn opgeleid in binnen- en buitenland en maken deel uit van het lerend netwerk van de European Association for Horse Assisted Education (EAHAE) en zijn licensed partner van Horsedream.  Zij staan in voor jouw veilige leeromgeving.


Wat onze klanten vertellen