Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Gastsprekers op de Proeverijen, uw L&D festival

januari 26 @ 8:00 am - 5:00 pm

Op donderdag 26 januari zullen zowel Elke als Nadja gastspreker zijn op de Proeverijen.

Elke vertelt je hoe de ouder-kind dynamiek samenwerking en output op de werkvloer danig kunnen verstoren en wat je eraan kan doen. Je leert hoe deze dynamiek ontstaat, hoe ‘m te herkennen in je eigen leiderschapsstijl en wat je eraan kan doen om scheefgegroeide interacties terug om te buigen naar een professionele wisselwerking. Ben je alvast benieuwd om meer te weten, lees dan alvast onze nieuwste blog en schrijf je in voor onze presentatie!

Nadja neemt je mee in wat paarden ons kunnen bijbrengen over leiderschap en wat de meerwaarde is van leiderschapontwikkeling met de hulp van paarden. Op slechts 20 minuten exploreren we in deze workshop met enkele principes van leiderschap en met de kracht van partnership en connectie in je eigen rol als leidinggevende.  Je leert hoe paarden ons toelaten om deze inzichten versneld mee te krijgen en onze competenties op dat vlak aan te scherpen. Deelnemers maken ook kans om ons boek te winnen!

Schrijf je snel in voor deze korte maar krachtige proeverijen.  Elke presentatie herhalen we 3 keer in de loop van de dag.

Organisator

Bedrijfsopleidingen.be
Telefoon:
+32 486 65 51 81
E-mail:
info@bedrijfsopleidingen.be
Bekijk Organisator website

Locatie

De Montil
Moortelstraat 8
Affligem, 1790 Belgium
+ Google Maps