Hallo, ik ben Elke Van Hooreweghe …

en als leadership coach en facilitator breng ik leidinggevenden op een hoger niveau van effectiviteit, impact en zelfkennis. Het verbeteren van de connectie tussen leiders en hun teams om samen lenig en behendig in te spelen op de eisen van hun omgeving, is mijn specialiteit. Ik ga voor flexibel samenwerken in groei en verandering. Daarnaast ben ik vanuit mijn medisch-wetenschappelijke achtergrond gespecialiseerd in het fysiek, mentaal en emotioneel krachtiger maken van mensen om de snelheid en complexiteit van de huidige werkplaats de baas te kunnen. Mentale focus, fysieke veerkracht en emotionele zelfregeling zijn de belangrijkste pijlers om succesvol én harmonieus te presteren op lange termijn.

 

Ik geloof in de zelfredzaamheid en kracht van de mens, in de duurzame verbinding tussen mens en resultaat –met de glimlach! Het is mijn missie om organisaties te helpen om hun doel en groei flexibel te realiseren door de kracht van hun mensen, hun teams, hun leiders. Een hele uitdaging want organisaties zijn constant in verandering en dienen in te spelen op de eisen van de markt. Hierbij worden vaak heel hoge eisen gesteld aan hun leiders en hun teams.

Mijn veelzijdige achtergrond is zonder twijfel een grote troef: medisch, wetenschappelijk, industrie en HR. Bovendien werk ik op 3 niveaus in parallel:

  • Kracht en flexibiliteit van het individu: sterktes inzetten en zwaktes compenseren om als individu snel en wendbaar te kunnen inspelen op de situatie.
  • Kracht en flexibiliteit van het team: sterktes inzetten en zwaktes bij elkaar compenseren om als team wendbaar en snel te kunnen bewegen bij verandering.
  • Het tactisch opstellen van het team als systeem ten opzichte van het organisatiedoel en de organisatiegroei

De interesse voor mens en organisaties duurzaam combineren met mijn gezin, met mijn passie voor outdoor sporten, trail running, mountainbiken, bergtochten, met mijn liefde voor muziek, piano en zang. Leven met passie en anderen inspireren heeft als keerzijde dat ik soms te veel wil en liefst nog snel ook 🙂

  • Specialisaties

    Professional Certified Coach (ICF), Transformational Presence Leadership & Coaching, Insights Discovery Practitioner,Certified Facilitator Manage Personal Growth, Certified Voices 360° Feedback Coach and Leadership Architect Practitioner, Certified Practitioner of the me² Creative Strengths Indicator

  • E-mail

    elke@noticethedifference.be