Een schoon werkske…

Een schoon werkske…

Het ontstaan van deze website, sprankelend nieuw en helemaal passend bij wie wij zijn, is een boeiend proces geweest. Het zal al dik twee jaar geleden zijn dat voor het eerst werd geopperd dat de website aan vernieuwing toe was… in die tijd was Notice the Difference! nog een verhaal van Katrien en Nadja, weliswaar met een sterk partnership met een aantal mensen, maar toch: het verhaal van Katrien en Nadja. En toch kwam er geen schot in de zaak… hoe kwam dat toch? Wel, het wilde gewoon niet zo gebeuren. In het energieveld tussen Nadja en Katrien stroomde er heel veel energie voor heel veel projecten, alleen niet voor die website. Logisch: het was immers niet langer een verhaal van twee, maar intussen van vier geworden.

Dan maar het roer over een ander boeg gooien. We gingen met rollen werken! Zo gezegd, zo gedaan… Katrien en Els namen de rol op zich om nu eens echt werk te gaan maken van die website. Enthousiast als we zijn gingen we ineens ook alles zelf schrijven. We gingen hem net niet zelf helemaal ineen knutselen. Om van alle andere wilde en minder wilde ideeën maar te zwijgen. Netjes hadden we dagen vrijgehouden om ons aan het schrijven te zetten. Het was intussen najaar 2016. En de vragen van klanten stroomden binnen. En onze agenda’s vol. Zo zou het nooit lukken om die website de lucht in te krijgen, dat hadden we intussen min of meer in de mot gekregen.

En toen viel er een godsgeschenk uit de hemel: onder de vorm van Petra (billycom.be), copywriter in hart en nieren die ons bij de hand nam, ons interviewde en aan het schrijven ging. Petra, die we net niet bang hebben gemaakt omdat ze wel eens vreesde dat ze er nooit zou in slagen ons unieke DNA te vatten in taal. Petra, die, zo vermoedden we, soms danig onder de indruk was van ons chaotisch, edoch bezield, verhaal over Notice the Difference!

En toen vielen de eerste teksten in onze mailbox…

Wat waren we blij!

En wat waren we er tegelijk nog lang niet. Want intussen waren we met 5. Dat verhaal kan je trouwens helemaal lezen op die nieuwe site.

Pascale van Box32 die onze website heeft gebouwd (en ons trouwens in contact bracht met Petra), zou een hoofd vol grijze haren hebben, mocht ze die niet regelmatig van een kleurtje voorzien 🙂

Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf.

En we zijn benieuwd naar wat jij er van vindt.

We nodigen je van harte uit: www.noticethedifference.be