Aanbod in coaching


Leadership coaching

Notice the Difference! zet leidinggevenden in hun kracht door een intensieve en individuele 1-op-1-begeleiding met de nodige diepgang gekoppeld aan de vooropgestelde ontwikkelingsdoelstellingen. Op een nieuwsgierige manier benaderen we relevante thema’s, die in onderling overleg worden vastgelegd, met lichtheid en zonder oordeel. We nemen letterlijk en figuurlijk afstand van het werk en organiseren een 6-tal coachingsessies van om en bij de 2 uur in een rustgevende en inspirerende omgeving.


Executive coaching

Notice the Difference! begeleidt executives en c-level managers in hun groeiproces en zet vol in op authentiek, duurzaam en effectief leiderschap. Executives kiezen voor coaching bij Notice the Difference! omdat ze op die manier een eerlijk en respectvol klankbord krijgen. We richten een kritische maar liefdevolle blik op jezelf als professional en als persoon, maken een balans op van je persoonlijke kwaliteiten en blokkades en stippelen samen een groeipad uit om je bewustzijn te verruimen door terug te grijpen naar je eigen essentie.


Mentor coaching & supervisie

Notice the Difference! biedt zich aan als sparringpartner voor startende én bedreven coaches. Uit eigen ervaring weten we dat je voor je persoonlijke ontwikkeling als coach vaak aangewezen bent op zelfreflectie en de oprechte -maar steeds gekleurde-terugkoppeling van je cliënt. Gestructureerd overleg en advies van een collega-coach die in hetzelfde vak zit en naar dezelfde case kijkt, kunnen je inspireren tot nieuwe invalshoeken.

Notice the Difference! werkt…

in vertrouwen, doelgericht en intensief: wat moet er veranderen, hoe kan je daarmee aan de slag, welk effect wil je bekomen en hoe breng je dit in praktijk?

Notice the Difference! biedt…

de noodzakelijke veiligheid en stimulans zowel in de reflectie over persoonlijke ervaringen en uitdagingen als in de gedragsveranderingen zelf.

Notice the Difference! zorgt…

dat je als coach kan groeien binnen jouw werkdomein al dan niet met het oog op het behalen van een ICF-certificaat.